Trend: Cat Street view

55e7c7d01700009a015695c3

GESPOT:

Onze trendwatchers spotten de gekste gadgets, de meest bizarre to do’s en on trend hotspots. En laten hun licht er op schijnen!

What’s new? 

Cat Street view

Wat?
De Japanse Cat Street View is een nieuwe manier van Street view, maar dan door de ogen van katten. Op de website van de Cat Street View volg je de routes die zijn uitgestippeld in Hiroshima door een kat. Grappig!

Waar?
Het is mogelijk om door Hiroshima, Japan rond te lopen en de straten te bekijken vanuit het perspectief van een kat. Smalle straatjes, winkelpassages, tempels, en bij kattenliefhebbers thuis; je komt het onderweg allemaal tegen.

On trend?
Ja! De Cat Street View past goed bij de trend ‘mystery me’. Wat je gaat tegengekomen is namelijk een verrassing en je komt op plekken die minder goed bereikbaar zijn voor de mens. Je kan zelfs op een dak terecht komen!

55e7c7fd1d0000d101146ace

Iets voor jou?
Vind je het leuk om rond te snuffelen op plaatsen die minder bekend zijn? Of wil je gewoon eens weten hoe de wereld door de ogen van een kat eruit ziet? Dan is een bezoekje op de website de moeite waard. Ondertussen kom je nog andere katten tegen die zichzelf soms even willen voorstellen. Miauw!

Hoe kom je er (aan)?
Je hoeft alleen maar naar de website te gaan en de wandeling kan beginnen!

Hot or not?
Wij vinden dit leuk! Hot! Het is natuurlijk wel typisch Japans om een Cat Street View te bedenken, maar het biedt wel kans om de smalle straatjes en daken van Hiroshima te bekijken. Slim van de Japanners om katten storytelling te laten doen voor hun stad! Handig voor als je zelf niet gaat, maar toch een kijkje wilt nemen in de stad. Het is overigens wel allemaal in het Japans, maar de route wijst zich gelukkig vanzelf.

Meer info/de website:
hiroshima-welcome.jp