Do It Yourself workshops & Coaching

Boost je carrière

Sharing is caring, vinden wij. Professionals die zelf campagnes willen ontwikkelen en opzetten, bieden wij graag een helpende hand. Zo haal je het maximale uit je carrière en blijf je de concurrentie one step ahead! Waar word jij een expert in? Wij bieden uiteenlopende Do It Yourself workshops waarbij persoonlijke aandacht voorop staat, al dan niet opgevolgd met persoonlijke coaching in de vorm van een strippenkaart. Heb je de juiste skills al op zak en ben je vooral op zoek naar de juiste journalisten en influencers? Lees dan snel meer over ons Storymakers Event!

Do It Yourself - PR & Online influencers

Influencer Marketing

PR en influencer marketing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Leer hoe je een pr- of marketing strategie door kunt vertalen naar campagnes met influencers. Wat zijn de ontwikkelingen, welke criteria houd je aan bij selectie en wat mag je verwachten qua content? Na deze workshop ken je de do’s and don’ts.

  • €475,- per team
  • 3 uur (2 uur learnings en 1 uur aan de slag)
Do It Yourself - Social Media

Social Media

Social media is een unieke kans om in contact te komen met je doelgroep. Maar hoe stel je een social media-strategie en bijpassende contentkalender op? Na deze workshop kun je concreet aan de slag met sociale media voor je merk en heb je zo een strategie op maat te pakken.

  • €475,- per team
  • 3 uur (1,5 uur learnings en 1,5 uur aan de slag)
Do It Yourself - Trends & strategie

Van Trend naar Strategie

Hoe zet je trends in voor je strategie? In deze workshop geven we je een trendpresentatie en bekijken we erna samen hoe een trend naar keuze voor jouw merk kan gaan werken. Aan de hand van onze methodologie van vijf stappen leer je om trends concreet door te vertalen naar je product, doelgroep of strategie.

  • €475,- per team
  • 2 uur (30 minuten trendpresentatie en 1,5 uur aan de slag)
Do It Yourself - Mediatraining

Mediatraining

Een mooi verhaal verdient het om op de beste manier verteld te worden. In de mediatraining stellen we in drie fasen de juiste aanpak op voor je interviews en oefenen we totdat jij er ready voor bent de media in te pakken. Een must voor iedereen die de media te woord staat!

  • €775,- per persoon
  • De mediatraining beslaat 4 uur en bestaat uit drie delen: theorieles, interview met journalist en terugkoppeling.
Do It Yourself - Brainpicksessie

Brainpicksessie

Altijd handig om iemand te hebben die meedenkt. Met onze ervaring en ons netwerk zijn wij de uitgelezen partij om ons licht te werpen op je vraagstuk. Tijdens een discrete brainpicksessie kom je alles te weten wat je nog nodig had om jouw idee vorm te geven of uit te werken.

  • Neem contact op met Birgit voor de mogelijkheden.