Do It Yourself workshops

Knowledge is power

Sharing is caring, vinden wij. Daarom zetten we onze kennis op het gebied van communicatie- en reistrends niet alleen in voor onze vaste opdrachtgevers, maar ook voor anderen. Dit doen we in de vorm van Do It Yourself workshops waarbij persoonlijke aandacht voorop staat.

Boost je carrière

Wil je het maximale uit je carrière halen in de reisbranche? Zorg dan dat je de concurrentie one step ahead bent door het volgen van onze workshops. Waar word jij een expert in?

Do It Yourself - PR & Online influencers

PR en Online Influencers

PR en online influencers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Leer hoe je PR-strategieën door kunt vertalen naar online campagnes en samenwerkingen met media voor een optimaal multimediaal resultaat. Na deze workshop ken je de do’s and don’ts.

 • €475,- per persoon
 • 3 uur (2 uur learnings en 1 uur aan de slag)
Do It Yourself - Social Media

Social Media

Social Media is een unieke kans om in contact te komen met je doelgroep. Maar hoe stel je een social media-strategie en contentkalender op? Na deze workshop kun je concreet aan de slag met sociale media voor je merk en heb je een strategie op maat te pakken.

 • €475,- per persoon
 • 3 uur (1,5 uur learnings en 1,5 uur aan de slag)
Do It Yourself - Trendwatching

Masterclass Trendwatching

Wanneer is iets een trend en wanneer een hype? Nog belangrijker: welke trends zijn voor jouw bedrijf in de reisbranche van toepassing? Neem een dag een kijkje in de wondere wereld van trendwatching. Aan het eind van de dag ben je op de hoogte van de laatste trends en kun je met een aantal concrete tips en trends op maat aan de slag.

 • Prijs op aanvraag
 • Een dag
Do It Yourself - Trends & strategie

Trends & Strategie

Hoe zet je trends in voor je strategie? In deze workshop geven we je een trendpresentatie en bekijken we erna samen hoe deze trends kunnen worden ingezet voor je PR- en marketingstrategie. We stellen vijf stappen voor je op waarin je de top vijf trends concreet kunt doorvertalen naar je product, doelgroep of strategie.

 • Prijs op aanvraag
 • Minimaal een dagdeel
Do It Yourself - Mediatraining

Mediatraining

Een mooi verhaal verdient het om op de beste manier verteld te worden. In de mediatraining stellen we in drie fasen de juiste aanpak op voor je interviews en oefenen we totdat jij er ready voor bent de media in te pakken. Een must voor iedereen die de media te woord staat!

 • €775,-
 • De mediatraining bestaat uit drie delen: theorieles, interview met journalist en terugkoppeling.
Do It Yourself - Brainpicksessie

Brainpicksessie

Altijd handig om iemand te hebben die meedenkt. Met onze ervaring en ons netwerk zijn wij de uitgelezen partij om ons licht te werpen op je vraagstuk. Tijdens een discrete brainpicksessie kom je alles te weten wat je nog nodig had om jouw idee vorm te geven of uit te werken op een manier die aansluit bij de consumentenbehoeften.

 • Neem contact op met Tessa voor de mogelijkheden
Do It Yourself - Strategie & coaching

Strategische coaching

Soms is een enkele sessie niet genoeg, maar is het het meest effectief om een strategische coaching- samenwerking aan te gaan. Dit kan op wekelijkse of maandbasis, afhankelijk van je marketing, sales, strategie of PR-doelen. Met strategische coaching ben je verzekerd van een 360 graden benadering van je merk.

 • Neem contact op met Tessa voor de mogelijkheden