In de Media & Branche

Waar ontmoeten wij elkaar?

Cherry LAB bloeit bij het delen van onze kennis en trends met media. Vandaar dat we overal in het reislandschap te vinden zijn: van interviews in dagbladen en op radio en TV, tot congressen en beurzen. Van de Vakantiebeurs tot ons eigen Storymakers Event. Waar gaan wij elkaar ontmoeten?

Cherry LAB Storymakers

Storymakers Event

Ons eigen jaarlijkse Storymakers Event is een exclusief event dat influencers en brands bij elkaar brengt. We laten we 120 influencers en 45 brands aan het woord tijdens ons Symposium en verbinden ze met elkaar tijdens de Shop & Stop markt. Ook onthullen we de resultaten van ons trendonderzoek naar succesfactoren in samenwerkingen met influencers.

Cherry LAB Artikel Travelvibe

Congressen en Events

We werken graag samen met inspirationele partijen die ook iets willen betekenen voor de reisbranche. Zo presenteert onze oprichter Tessa aan de Stegge jaarlijks op de Vakdagen van de Vakantiebeurs de nieuwste reistrends. Ook zijn we het hele jaar door te vinden op andere congressen, hogescholen en netwerkevenementen. Bij welke gelegenheid zien we jou?

Cherry LAB Tessa aan de Stegge

Trends in de media

Om onze trends en inzichten te verspreiden, zijn we wekelijks te horen, zien of lezen in de media. Cherry LAB’s oprichter Tessa aan de Stegge is een toonaangevende trendwatcher en gelooft in sharing is caring. Daarom deelt ze haar visie in de vorm van interviews over alle hot topics in de media.

Cherry LAB

Handen ineen met anderen

Twee weten meer dan een. En: hoe meer zielen hoe meer vreugd. We verenigen ons en onze opdrachtgevers graag met andere partijen!