Influencer Marketing

Nieuwe manier van storymaking!

Op zoek naar een authentieke, native manier om jouw brand of bestemming in de markt te zetten? Laat een influencer jouw verhaal vertellen! Cherry LAB verzorgt influencer marketing samenwerkingen en integreert hier door oprichtster Tessa gespotte trends. Benieuwd wat we, in samenwerking met influencers, voor jou kunnen betekenen? Lees hier verder.

Cherry LAB Influencer-marketing

Het belang van influencers

Onder andere de komst van adblockers, de gave van de millenials om door advertorials heen te prikken en de verhoogde waarde van peer 2 peer content zorgen ervoor dat je als merk op zoek moet naar een andere manier om zichtbaar te zijn bij je publiek. Influencer marketing zorgt ervoor dat jouw merkboodschap op een native manier bij je doelgroep terecht komt en Cherry LAB helpt je daar graag bij! We werken op diverse manieren samen met influencers, onder andere via:

  • Campagnes
  • Ambassadeurschappen
  • Influencer events
  • Reactivaties

 

Campagnes

Een regio of stad die in de spotlight mag worden gezet? Of wellicht een toffe nieuwe service die je graag onder de aandacht van je publiek brengt? Cherry LAB denkt graag op een creatieve manier mee over onderzoek, strategie & concept ontwikkeling, contentcreatie en matchmaking om dit vervolgens van A-Z uit te rollen tot een succesvolle influencer campagne! Van kick-off events en mediabezoeken tot winacties; we zoeken samen met jou naar de beste combinatie om tot het mooiste resultaat te komen. Voorbeelden van eerder campagnes zijn Icelandair, Camptoo en Zwitserland.

Ambassadeurschappen

Een influencer als ambassadeur is een mooie manier om een relationele samenwerking aan te gaan en geloofwaardige content op langere termijn te creëren. Bij een ambassadeurschap bekijken we welke influencer jouw merkwaarden kan uitdragen in een spectaculaire (reis)campagne op maat. Daarmee ben je ervan verzekerd dat jouw boodschap aankomt in het hart van de doelgroep.

Influencer events

Door middel van events koppelen we merken live aan influencers. Een inspirerende en interactieve manier om met influencers in contact te komen die iets kunnen betekenen voor je merk!

Reactivaties

Heb je al veel succesvolle samenwerkingen met influencers opgetuigd maar ben je op zoek naar een nieuwe impuls? Cherry LAB helpt je graag bij het reactiveren van jouw enthousiaste netwerk om op elk moment van het jaar mooie content over jouw brand of bestemming te bewerkstelligen!