Influencer PR & Marketing

Marketing nieuwe stijl: influencers

Cherry LAB werkt samen met influencers die door middel van storytelling en storymaking bestemmingen, hotels, lifetsylemerken, luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties op een natuurlijke wijze op de (reis)kaart zetten. Cherry
LAB doet dit door middel van influencer pr & marketing en integreert ook hier trendwatching in marketing.

Cherry LAB Influencer-marketing
Cherry LAB Lief Lifestyle & Martinhal

Het belang van influencers

Influencers zijn hot! Zij zorgen er voor dat jouw merkboodschap op een native manier terecht komt in de doelgroep. Het inzetten van de juiste influencer versterkt dus het PR resultaat. Cherry LAB werkt op verschillende manieren samen met influencers:

  • Brand alliances
  • Campagnes & Ambassadeurschappen
  • Influencer events

Merken matchen: brand alliances

Merken met dezelfde doelgroep kunnen elkaar versterken door samen te werken. Bij een brand alliance matchen we merken (op basis van barter). Hierdoor nemen zij elkaars fanbase over. De mogelijkheden liggen in winacties, direct mailings en social media campagnes.

Een influencer als ambassadeur

Bij een ambassadeurschap bekijken we welke influencer jouw merkwaarden kan uitdragen in een spectaculaire (reis)campagne op maat. Door een ambassadeurschap aan te gaan ben je ervan verzekerd dat jouw boodschap aankomt in het hart van de doelgroep.

Influencer events

Bij influencer events koppelen we merken live aan influencers. Een inspirerende en interactieve manier om met influencers in contact te komen die iets kunnen betekenen voor je merk!