Kantoor hartje Amsterdam te huur

Cherry LAB - lunchtafel

Cherry LAB gaat verhuizen en daardoor komt na vijf jaren vol plezier ons toffe en goed onderhouden kantoor in hartje Amsterdam vrij dit voorjaar/zomer! Het gaat om een grote, lichte ruimte met uitzicht op de binnentuin, lift én airco op een AAA-locatie: de Keizersgracht 209-III ter hoogte van de 9 straatjes in de Jordaan en de Rozengracht.

De ruimte is geschikt als kantoor, maar ook als inspirerende plek voor meetings, workshops, etc. Wij hebben het nu ingericht met een huiskamer-vibe d.m.v. een zithoek en twee grote bureaus, maar we schatten in dat er met alleen bureaus plek is voor maximaal acht personen. De hoofdhuurder is op zoek naar een bedrijf (geen verband van individuele ZZp-ers).

Hieronder vind je alle informatie en foto’s van hoe wij het momenteel ingericht hebben. Interesse? Neem dan snel contact op met Tessa aan de Stegge via tessa@cherrylab.nl of 06-29015599.

  • Ruimte: circa 50m2 in rechthoekige vorm op de achterzijde van de vierde verdieping van een grachtenpand met vier grote openslaande ramen.  Aan één kant (tuinkant) heb je gezellige schuine muren met houten balken én uitzicht op de binnentuin. Er ligt een houten vloer en de muren zijn crème-wit.
  • Extra’s: airconditioning, lift naar de derde verdieping, goede verwarming, de twee toiletten en de keuken worden gedeeld met twee andere bedrijven.
  • Andere huurders: een bedrijf dat de voorzijde van de derde verdieping huurt en de hoofdhuurder op de vierde verdieping.
  • Kosten per maand: Huur: €1000,- + Voorschot gas/water/licht: €125,- + Bijdrage aan gezamenlijke schoonmaakkosten (i.o.m. andere twee huurders). Daarnaast wordt jaarlijks de gemeentelijke belasting gedeeld onder de drie huurders.
  • Contract: je sluit een contract met de hoofdhuurder, i.o.m hem gaat het bij voorkeur om een periode van minimaal 1,5 jaar. Borg: een maand huur. Je kan je (bedrijf) inschrijven op het adres.
  • Ter overname: in overleg kan (een deel) van ons meubilair overgenomen worden.

Impressie exterieur

Impressie interieur 

lab4 - cherry lab

lab2 - cherry lab

lab3 - cherry lablab1 - cherry lab