Trend: SkyDeck

windspeed-technologies-skydeck-concept-designboom-04-818x460

GESPOT:

Onze trendwatchers spotten de gekste gadgets, de meest bizarre to do’s en on trend hotspots. En laten hun licht er op schijnen!

What’s new? 

SkyDeck

Wat?
De SkyDeck is een entertainmentsysteem dat is ontworpen om vliegtuigpassagiers tijdens hun vlucht de mogelijkheid te bieden om de externe omgeving te bekijken. Je zit als het ware in een bubbel die half op het vliegtuig is geplaatst. Bovendien kunnen de stoelen 360 graden in de rondte draait waardoor het uitzicht (op 10 kilometer hoogte!) magnifiek is. Een trap of ligt brengen je gemakkelijk naar je stoel toe.

Waar?
SkyDeck is een halve bubbel dat op het dak van het vliegtuig is bevestigd. Windspeed Technologies LL heeft de bubbel ontworpen en heeft hier patent op aangevraagd.

On trend?
Jazeker, SkyDeck past goed bij de trend ‘collect memories’. Bij deze trend draait het om het verzamelen van mooie herinneringen en ervaringen tijdens je reis. Deze manier van reizen is natuurlijk bij uitstek een unieke ervaring! Waan jij je straks (letterlijk) met je hoofd in de wolken?

Skydeck

Iets voor jou?
Ben je wel in voor een avontuur en wil je wel eens weten van welk uitzicht de piloten nu eigenlijk altijd geniete – maar dan nog spectaculairder? Dan is deze unieke beleving zeker iets voor jou. Het is nog niet bekend of de SkyDeck per vlucht beschikbaar wordt gesteld, of dat je een kaartje kunt kopen voor een bepaalde tijd in de stoelen.

Hoe kom je er (aan)?
De ontwerpen liggen al sinds 2015 op tafel, maar wanneer (en of) het echt wordt uitgevoerd, is nog de vraag. Wij hopen van wel, want zo’n fenomenaal uitzicht willen wij echt wel proberen!

Hot or not?
Ja, dit is hot! Wie kan immers zeggen dat zij ‘bovenop een vliegtuig’ hebben gezeten?! Wij zouden het wel weten..

Meer info:
windspeedtech.com/skydeck/

Skydeck