Ons Cherry LAB nest in de 9 straatjes!

Cherry LAB groeit en bloeit!

We hoefden niet lang te zoeken en wisten het eigenlijk meteen: binnen een week na bezichtiging organiseerden we een vliegensvlugge pop-up verhuizing. We hebben ons genesteld op de sfeervolle zolderverdieping van een grachtenpand in hartje Amsterdam op de hoek van Keizersgracht en de Hartenstraat (1 van 9 straatjes).

Het rijksmonumentale pand, met haar imposante opgang (inclusief mega kroonluchter!), dateert uit het jaar 1619 en wordt ook wel de Hoop genoemd. Het pand barst van de historie.

Grachten

De 9 straatjes zijn een kolfje naar onze hand met koffie, lunches en borrels in de restaurants en cafés. Onze favoriete stek voor koffie is Van Harte, voor Aziatische lunch schuiven we graag aan bij Nooch en als we liever op z’n Zweeds lunchen vinden we een plekje bij Kessens. Een vrijdagmiddagborrel met de beste bitterballen drinken we graag bij Brix

Aan het werk in ons fijne kantoor!

Werkplekken-Cherry LAB

Onze meetingroom waar vergaderingen en afspraken plaatsvinden. Ook als je even niet gestoord wil worden is dit een ideale plek om te werken.

Meetingroom

Even ontspannen doen we in onze woonkamer.

Cherry LAB - woonkamer

Dit is onze Chinese “lucky” kat die we gekregen hebben bij de overhandiging van de sleutels.

compilatie1

De muziek staat altijd aan bij ons, wie zich even af wil zonderen werkt met Urban Ears, uiteraard in onze favoriete kleur!

compilatie4

Cherry LAB en Apple zijn een match made in heaven….

compilatie5

Onze bovenburen weten alles van China en zorgen voor een goede aanvoer van jasmijnthee.

compilatie6

Waar hard gewerkt wordt, moet ook gegeten worden. Dit doen wij aan onze gezellige lunchtafel!

Cherry LAB - lunchtafel

Als we niet buiten de deur een lunch nuttigen, halen we onze gezonde lunch uit onze shiny koelkast. Uiteraard in de Cherry LAB kleur!

Cherry LAB - koelkast

De prachtige en symbolische Cherry LAB cherries mogen natuurlijk ook niet ontbreken en hebben een mooie plek op ons kantoor gekregen.

foto (6)

De deur staat altijd open bij Cherry LAB: bloggers, journalisten en opdrachtgevers schuiven regelmatig aan bij onze lunch met verse sapjes, salade van de dag en brood van de buren van Marqt. Wanneer mogen we jou uitnodigen?