Altijd on trend

Cherry LAB onderzoekt, inspireert en verbindt. We zijn een Amsterdams new generation bureau met een inline benadering en een passie voor reizen. Trendwatching is het strategisch uitgangspunt in alles wat we doen! In ons LAB doen we daarom onderzoek naar reis- en communicatietrends. Ons credo is cherry picking; we pikken dagelijks de krenten uit de pap.

De inzichten uit ons LAB vertalen we door naar onze 4 pilaren. Zo ontwikkelen we onder meer strategieën, PR- en marketingcampagnes, trendpresentaties en events. We delen onze kennis ook graag in Do It Yourself workshops. Meer lezen over onze 4 pilaren, wie we zijn, voor wie werken en waar je ons kunt vinden? Scroll door naar beneden.

Cherry LAB on trend
Cherry LAB trends

Filosofie

Wij raken geïnspireerd door trends. Wie trends analyseert begrijpt welke behoeften de consument heeft en waar die vandaan komen. Ook volgen we op de voet de ontwikkelingen op het gebied van PR en Marketing om op deze behoeften in te spelen. Cherry LAB helpt zo bestemmingen en merken met veel liefde om hun doelstellingen te behalen én te overtreffen. Dit doen we met 4 pilaren.

4 pilaren

  • Onderzoek

Van onderzoek op maat tot ons jaarlijkse Travel Trends Dossier en van brainpicking tot conceptontwikkeling. Lees er meer over op Trendwatching & Onderzoek.

  • Inline PR

Cherry LAB verzorgt de volledige cirkel van Inline PR. We hebben al flink wat kersen op taarten mogen zetten van opdrachtgevers. Nieuwsgierig hoe we dat aanpakken? Zie Inline PR.

  • Events

We zijn altijd nieuwsgierig en vaak als bezoeker of spreker te vinden op netwerkmomenten en congressen. Ook organiseren we onze eigen events voor de branche en de media. Storymakers Event is ons kindje!

  • Do It Yourself

Ben jij een professional en wil je je expertise verbreden? Wij helpen je graag met workshops in ons LAB of op locatie. Bekijk al onze workshops.

Cherry LAB: wie en voor wie?

Ben je benieuwd voor wie werken en wat we precies doen? Bekijk dan de cases in ons Portfolio. Wil je weten wie wij zijn? Kijk voor kiekjes op de Wie zijn wij pagina. Misschien heb je ons in de media of op een congres gespot; op In de Media en Branche vind je een overzichtje waar we allemaal te vinden zijn.