Altijd on trend én effectief

Cherry LAB is een persoonlijk Amsterdams bureau met een passie voor lifestyle & travel. Onze expertises zijn pr en influencer marketing in de Nederlandse en Vlaamse markten. We staan bekend als een bureau dat nieuwe merken rondom de gedachte time well spent in één klap op de kaart zet, of bekende merken via een frisse aanpak herpositioneert. Zo zetten we eerder al merken als srprs.me, Camptoo, HotelGift, Icelandair, Beekse Bergen, Sunny Cars, VisitNorway en DFDS flink in de spotlights! Cherry LAB floreert in samenwerkingen waarin innovatie en een next step aanpak belangrijk zijn.

Opdrachtgevers noemen ons grensverleggend, doordacht, oprecht en hands-on. Journalisten en influencers verbinden zich graag aan ons netwerk. We denken journalistiek mee en zorgen altijd voor een win-win voor onze merken én voor hen. Cherry LAB gaat voor een inline benadering van projecten waarbij online, offline en social media samenkomen. Het bureau is opgericht door trendwatcher Tessa aan de Stegge, trends zijn daarom een belangrijk strategisch uitgangspunt zijn in wat we doen! Ons credo is cherry picking; we pikken dagelijks de krenten uit de pap voor opdrachtgevers én journalisten en influencers.

Wij houden van omdenken, toegevoegde waarde leveren en bieden daarom geen standaard pakketten aan. Cherry LAB zet, afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever, expertise, netwerk en handjes in. Altijd mét resultaatgarantie. Dit doen we via de pijlers Onderzoek, Strategie & Concept, Contentcreatie, Matchmaking, Monitoring & Management en D.I.Y. Workshops & Coaching. Dat is een mond vol, maar snijdt hout voor wie doelgericht te werk wil gaan. Wil je meer lezen over onze pijlers, voor wie werken en waar je ons kunt vinden? Scroll door naar beneden!

Cherry LAB on trend
Cherry LAB trends

Pijlers

Overweeg je met ons in zee te gaan? Fijn! Wij kunnen aan elk gewenst stadium van een succesvolle campagne bijdragen. Lees snel meer over onze shoppinglist.

  • Onderzoek

Elke strategie start met een doordachte analyse. Bij ons kun je terecht voor een 360 graden view op het gedrag van jouw doelgroep, pr, influencer marketing, een benchmark van wat je concurrentie doet en analyse van de meest opportune kansen voor jouw merk. Dat kan in de vorm van een onderzoek op papier of als presentatie.

  • Strategie & Concept

Onze expertise is het ontwikkelen van op trends geïnspireerde strategieën en campagnes. Wij onderzoeken trends en sparren regelmatig met journalisten en influencers om onze voelsprieten voor nieuwswaardigheid scherp te houden. Ook voor jouw merk bedenken we in ons LAB met liefde een A-Z strategie. We streven hierbij het liefst naar een mix waar Content, Events & Trips allemaal een plekje hebben. We hebben zo al flink wat kersen op taarten mogen zetten van opdrachtgevers. Nieuwsgierig hoe we dat aanpakken? Zie Inline PR, Events of Influencer Marketing.

  • Contentcreatie

Een goede campagne valt of staat met de juiste content. Cherry LAB heeft een getalenteerd netwerk dat we graag vakkundig briefen en begeleiden om droomcontent voor jouw merk te creëren. Van teksten, fotografie en video tot design.

  • Matchmaking

De juiste journalist of influencer aan je merk verbinden is iets om goed over na te denken. Hebben wij je strategie eenmaal bepaald of heb je zelf een concept ontwikkeld? Wij zetten dan graag onze matchmaking skills in om een win-win te creëren tussen jouw merk en ons netwerk. Wil je zelf graag een medianetwerk opbouwen? Schrijf je dan in voor ons jaarlijkse Storymakers Event waar influencers en merken samenkomen voor trends, samenwerkingsmogelijkheden en inspiratie.

  • Monitoring & Management

Campagne ontwikkeld, influencers en journalisten gematcht en klaar voor de uitvoering? Cherry LAB laat ook graag de handjes operationeel voor jouw merk wapperen. Persoonlijk contact hebben met media vinden we fijn en resultaat meten is immers waar we het allemaal voor doen!

  • Do It Yourself Workshops & Coaching

We kunnen natuurlijk alles van A-Z uit handen nemen, maar het kan ook anders. Ben jij een professional en wil je je expertise verbreden door zelf campagnes te ontwikkelen en managen? Dan delen we net zo lief onze kennis en ons netwerk. Wij helpen je graag met workshops in ons LAB of op locatie, desgewenst opgevolgd door een individuele coaching-strippenkaart. Hier vind je onze workshops.

Cherry LAB: wie en voor wie?

Ben je benieuwd voor wie werken en wat we precies doen? Bekijk dan een selectie van cases in ons Portfolio. Klik hier als je met ons in contact wilt komen of de Cherry Notes nieuwsbrief wilt ontvangen!