Altijd on trend én doelgericht

Cherry LAB is een persoonlijk Amsterdams bureau met een passie voor lifestyle & travel. Onze expertises zijn pr en influencer marketing in de Nederlandse en Vlaamse markt. Opdrachtgevers noemen ons grensverleggend en hands-on. Journalisten en influencers verbinden zich graag aan ons netwerk. We kunnen journalistiek meedenken en zorgen voor een win-win voor onze merken én voor hen. Cherry LAB gaat voor een inline benadering van projecten waarbij online, offline en social media samenkomen. Onze oprichter Tessa aan de Stegge zorgt er voor dat trendwatching in ons LAB een strategische uitgangspunt is in alles wat we doen! Ons credo is cherry picking; we pikken dagelijks de krenten uit de pap voor opdrachtgevers én journalisten en influencers.

Cherry LAB is een new generation bureau. Wij zetten, afhankelijk van de behoefte van opdrachtgevers, onze expertise, netwerk en handjes in via de pijlers Onderzoek, Strategie & Concept, Contentcreatie, Matchmaking, Monitoring & Management & D.I.Y. Workshops. Meer lezen over onze pijlers, voor wie werken en waar je ons kunt vinden? Scroll door naar beneden!

Cherry LAB on trend
Cherry LAB trends

 

Pijlers

  • Onderzoek

Elke strategie start met een doordachte analyse. Bij ons kun je terecht voor een 360 graden view op pr, influencer marketing, een benchmark van wat je concurrentie doet en analyse van de meest opportune pr kansen voor jouw merk.

  • Inline PR

Cherry LAB verzorgt de volledige cirkel van Inline PR. We hebben al flink wat kersen op taarten mogen zetten van opdrachtgevers. Nieuwsgierig hoe we dat aanpakken? Zie Inline PR.

  • Events

We zijn altijd nieuwsgierig en vaak als bezoeker of spreker te vinden op netwerkmomenten en congressen. Ook organiseren we onze eigen events voor de branche en de media. Storymakers Event is ons kindje!

  • Do It Yourself

Ben jij een professional en wil je je expertise verbreden? Wij helpen je graag met workshops in ons LAB of op locatie. Bekijk al onze workshops.

Cherry LAB: wie en voor wie?

Ben je benieuwd voor wie werken en wat we precies doen? Bekijk dan een selectie van cases in ons Portfolio. Klik hier als je met ons in contact wilt komen!