Influencer Event: Storymakers

Wij geloven in de kracht van online publicisten. Tijdens ons Storymakers Event brengen we de online publicisten, brands en bestemmingen bij elkaar. In een inspirerende ruimte kunnen zij elkaar inspireren en ontmoeten. Hou vooral de Storymakers website in de gaten voor de editie in 2018!

Storymakers Event
Storymakers

Wie en waarom? Onze baby: het Storymakers Event

Wij geloven dat storymaking de nieuwe storytelling is en dat bloggers, vloggers, social influencers en andere online media de nieuwe influencers zijn. Influencers zijn zo succesvol omdat ze persoonlijk schrijven vanuit hun eigen ervaring. Wij willen een brug slaan tussen merken en influencers met inspirerende events en door middel van onderzoek.

Strategie? Symposium en workshop Shop & Stop

Door een inspirerend evenement te organiseren waarin we de primeur geven van de onderzoeksresultaten over online publicisten en hen laten kennismaken met toffe brands en bestemmingen, waren ze in de gelegenheid om waardevolle content te creëeren.

Tools?

  • Influencer event
  • Media updates
  • Interviews met marcom- en reisvak media
  • Social media campagne

Resultaat? Trending topic en 130 publicaties

Natuurlijk worden er ook waardevolle relaties gesmeed tussen online publicisten onderling en brands. Dat de online publicisten genoten van deze inspirerende dag is te zien aan de vele posts die het event jaarlijks creëert. Er wordt (realtime) geschreven over het event zelf, het snuffelen bij de merken en natuurlijk de resultaten van het onderzoek en de sfeer. Storymakers was de afgelopen jaren de hele dag trending op social en marcom- en reismedia schreven over de onderzoeksresultaten en het concept van Storymakers.

Eerst zien dan geloven?

Bekijk hier een impressie van Storymakers Event 2017: