Storymakers Event

Storymaking is het nieuwe Storytelling! Wij geloven in het creëren van natuurlijke content in samenwerking met contentmakers. We werken dagelijks samen met journalisten, bloggers, YouTubers, Instagrammers en fotografen samen voor opdrachtgevers. Graag delen we ons netwerk ook met jou op het jaarlijkse Storymakers Event: een concept uit ons LAB!

Storymakers is hét evenement om alles te weten te komen over influencers en hoe je met hen kunt samenwerken om zo de mediapositie en branding van je merk te versterken. Wie past bij jouw merk en waarom is dat kanaal zo’n succes?

Storymakers Event
Storymakers Event

Concept Storymakers Event

Het programma van ons Storymakers Event bestaat elk jaar uit twee delen. Eerst wordt er gestart met een Symposium van anderhalf uur, waarin we inzicht geven in de ontwikkelingen op het gebied van influencer marketing. We presenteren de insights en trends met interessante gastsprekers. Zo gaven afgelopen edities de Nederlandse influencers Anna Nooshin, Wesley Glasmacher (@WesInTheWild) en Ivana Perkovic (@TravelvlogIv) een kijkje in de keuken van hun werkwijze. Tijdens het tweede deel van het event kunnen 120 influencers in de Shop & Stop Markt uitgebreid één-op-één kennismaken met circa 45 brands en bestemmingen van Jamaica en de Verenigde Staten tot aan Thüringen en Groningen.

Jouw merk ook in de spotlight?

Heb je interesse om als brand of bestemming bij de volgende editie aanwezig te zijn? Neem dan zeker een kijkje op de Storymakers Event website voor de mogelijkheden of direct contact met ons op via nieuws@cherrylab.nl.

Bekijk hier een impressie van ons Storymakers Event 2017: