Storymakers Event

Storymaking is het nieuwe Storytelling! Wij geloven in het creëren van natuurlijke content in samenwerking met online publicisten. We werken dagelijks samen met bloggers, vloggers, social influencers, YouTubers en auteurs & fotografen van online magazines, websites en powerhouses voor opdrachtgevers. Graag delen we ons netwerk ook met jou op het jaarlijkse Storymakers Event: een concept uit ons LAB!

Storymakers is hét evenement om alles te weten te komen over online publicisten en hoe je met hen kunt samenwerken om zo de mediapositie en branding van je merk te versterken. Welke online publicist past bij jouw merk en waarom is dat kanaal zo’n succes?

Storymakers Event
Storymakers Event

Storymakers Event 2015/2016/2017

Het programma van ons Storymakers Event bestaat uit twee delen. Eerst wordt er gestart met een Symposium van anderhalf uur, waarin we inzicht geven in de ontwikkelingen op het gebied van influencer marketing. We presenteren de insights en trends met interessante gastsprekers. Zo gaven afgelopen edities de Nederlandse influencers Anna Nooshin, Wesley Glasmacher (@WesInTheWild) en Ivana Perkovic (@TravelvlogIv) een kijkje in de keuken van hun werkwijze. Tijdens het tweede deel van het event kunnen 120 online publicisten in de Shop & Stop Markt uitgebreid één-op-één kennismaken met circa 45 brands en bestemmingen van Jamaica en de Verenigde Staten tot aan Thüringen en Groningen.

Heb je interesse om als brand of bestemming bij de volgende editie aanwezig te zijn? Neem dan alvast contact met ons op via tessa@cherrylab.nl. Benieuwd hoe het Storymakers Event in 2017 was? Lees hier het volledig verslag.

Bekijk hier een impressie van Storymakers Event 2017: