Succes-story: 1e editie #storymakers event!

Met een grote glimlach op ons gezicht kijken we terug op een geslaagde eerste editie van ons #storymakers event afgelopen 22 mei. Toffe locatie? Check. Coole brands en sprekers? Check. Grote opkomst? Check. Happy faces? Dubbel check!

Het evenement vond plaats in Hotel Arena in Amsterdam, een 4* designhotel met een statige kerk- en tuinzaal speciaal voor feesten en evenementen. Het eerste deel van het evenement, het symposium, werd afgetrapt met Tessa’s presentatie van de langverwachte onderzoeksresultaten van ons bloggersonderzoek, waar uiteindelijk ruim 200 bloggers aan mee hebben gedaan (thumbs up to you!). Lees de resultaten in deze blogpost.

foto 3-1

In de zaal zaten maar liefst 130 bloggers en een paar hele blije kersenplukkers:-)

Na Tessa’s presentatie volgden sprekers Anneke de Bundel van Nomad & Villager en Laura Coolen van What About Her, die beide hun verhaal kwamen doen als inspirerende storymakers ‘on stage’.

foto 1-2

Vervolgens was het podium voor het verkeersbureau van Curaçao. Tijdens hun presentatie ‘Blown Away’ vertelden zij over de manier waarop zij in het verleden al hebben samengewerkt met bloggers, en dit van plan zijn door te zetten in de toekomst. Ondertussen werd er gedurende het hele symposium een enorme buzz gecreëerd op Twitter en Instagram met de hashtag #storymakers, zodat we bijna trending topic werden!

foto 3-2

foto 2-2

Daarna was het tijd voor Part 2: de Workshop, ofwel de Shop & Stop market langs alle 30 toffe brands en destinations die een booth hadden bemachtigd op ons event. Denk hierbij aan merken variërend van VanMoof tot Anita BH’s, bestemmingen variërend van Visit Denmark tot Jamaica, organisaties variërend van Meet June tot Pure Me Retreats en accommodaties variërend van Landal Greenparks tot Caribbean Reflections hotels. Voor een volledig overzicht van de aanwezige brands zie:

Brands

Natuurlijk hadden we zelf ook een mooie Cherry LAB stand, waar we Motel One, Icelandair, Martinhal Beach Resort & Hotel, Alentejo, Eurocamp en nieuwe aanwinst DFDS Seaways representeerden.

foto 1

De bloggers konden zo de hele middag ‘shoppen’ langs de verschillende stands en kennismaken met alle brands. Een kleine sfeerimpressie:

foto 1-3

foto 3-4

foto 2-4

foto 4-4

foto 5-2

Aruba had nog een leuk extraatje meegenomen: kokosnoten!

foto 6

En hoewel uit het bloggersonderzoek bleek dat het gros van de bloggers vrouw is, hebben we toch een paar mannelijke bloggers gespot;-)

foto 4-2

Natuurlijk was de Cherry LAB flavor alom vertegenwoordigd…

foto 5

En de dag werd – zoals het hoort – feestelijk afgesloten met een borrel voor alle aanwezige brands. Work hard, play hard!

foto 6

Op naar de volgende editie. See you next year?