Travel Hero: The Bucketlist Family

bucket list family

Cherry LAB’s passie voor time well spent kent geen grenzen! Niet alleen worden we geïnspireerd door onze eigen belevingen, favoriete gadgets en bijzondere plekken, maar juist ook door de unieke verhalen van globetrotters en mensen met een missie. Daarom zetten we regelmatig een nieuwe Hero in de schijnwerpers! Hero’s van overal ter wereld en natuurlijk onze helden uit eigen land. Maybe you are next!

Een gezin dat alles verkocht om de wereld rond te reizen. Hoe heftig klinkt dat? Toch deed de familie Gee, ook wel The Bucketlist Family genoemd, precies dat. Nadat Garrett zijn app aan Snapchat verkocht (voor een bedrag van omgerekend 54 miljoen euro!) begon het te kriebelen. Ze spaarden geld via het verkopen van hun bezittingen om daarmee vier a vijf maanden op reis te gaan maar inmiddels zijn we twee jaar verder en heeft het gezin maar liefst 45 landen aangedaan (waaronder Nederland!). Onderweg proberen ze anderen ook nog een handje te helpen. Echte Travel Hero’s dus!

  1. Wat maakt deze familie tot ware helden?

De Gee’s laten zien dat je ook met een gezin nog heel goed de wereld kunt zien. Ondanks hun miljonairsstatus, geloven ze dat er nog veel meer te leren is in het leven en dat je dit niet ervaart door achterover te leunen. Voordat ze op een vaste plek aan hun toekomst bouwen wil het jonge gezin zich een gezonde lifestyle aanmeten en tradities creëren die zowel hen als anderen beter maken. Toen Jessica een corrigerende oogoperatie onderging, gaven ze vijf anderen dezelfde operatie cadeau. Sindsdien helpen ze elke maand iemand anoniem: de ene keer sturen ze een gezin naar Disneyland, een andere keer laten ze een student die zijn collegegeld niet kon ophoesten de reis van zijn leven maken. Het reizen financieren ze voornamelijk via sponsordeals die hen worden aangeboden voor hun Youtube en Instagram kanalen. Hun royale spaarpotje is bestemd voor het opzetten of steunen van goede doelen en voor de toekomst.

  1. Wat is de drijfveer achter The Bucketlist Family en wat willen ze bereiken?

De plotselinge miljonairsstatus van de familie Gee bracht nieuwe vraagstukken met zich mee. Moesten ze settelen met hun twee kindjes of juist de boel de boel laten? Ze besloten hun bucketlist af te werken en kozen voor andere manier van leven waarbij de prioriteit  bij ervaringen, ontwikkeling en cultuur ligt in plaats van bij materiële zaken, geld en comfort. ”We proberen niet echt toeristen te spelen, maar echt een week op een plek te wonen, elke week in een ander land”, zeggen Jessica en Garett. Zo schafte het gezin tijdens hun week in Amsterdam in juli 2017 een sportschool abonnement aan voor een week en huurden zij een dagje een bakfiets waarmee ze kindjes makkelijk konden vervoeren.

Cherry LAB Bucketlist Family

  1. Wat is tot nu toe het hoogtepunt uit The Bucket List Family’s carrière?

De mooiste ervaringen van Garrett en Jessica en hun kindjes zijn het zwemmen met bultrugwalvissen, tuinieren in Nieuw-Zeeland en hun zoontje Manilla leren lopen in Tongo. Reizen bracht hen een open mind en nieuwe kennis over andere culturen. Bovendien is de bucketlist juist gegroeid met de wens om een eigen groentetuin aan te leggen, een baljurk te kopen voor dochtertje Dorothy, zoontje Manilla te zien scoren met voetbal, schatten zoeken in Bermuda en in een vuurtoren wonen. Via hun website, Instagram, Snapchat en YouTube houden ze iedereen op de hoogte van hun bijzondere ervaringen. Hun avonturen volg je ook via Instagram op @thebucketlistfamily.

Bucket list family