Trend Presentaties

Wat wil de consument in 2017? Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van PR en influencer marketing? Cherry LAB ontwikkelt trend presentaties (op maat) die een verrassend kijkje in het hoofd van de consument en in het succes en de how to’s van diverse campagnes geven.

On trend in 2017

Duizelt het je af en toe van de nieuwe trendbegrippen en doelgroepen? Onze presentaties duiden de trends voor 2017 en zorgen ervoor dat jij back on track bent!

Trend presentaties

PR & Influencer marketing anno 2017

Nieuwe vormen van marketing en pr laten de reisbranche op zijn kop staan. Het wordt nooit meer zoals het was, dat is een ding dat zeker is. Maar hoe speel je in op de toekomst en hoe werk je optimaal in het nu? Hoe werk je samen met media anno 2017? Wat kan influencer marketing voor jouw bedrijf of bestemming doen?

  • Prijs op aanvraag
  • 35-60 minuten met Q & A
Trend presentaties

Op maat

Hoe gaaf is een trendpresentatie op maat waarin we gericht per trend bekijken wat deze ontwikkeling voor jouw bedrijf of bestemming betekent? Laat ons weten met welk doel je aan de slag wilt en wij customizen een inspirerende en doelgerichte trendpresentatie voor je. Zo zijn jouw team, stakeholders en mediapartners in 30-60 minuten weer geprikkeld!

  • Prijs op aanvraag
  • 30-60 minuten met Q & A
Trend presentaties

Travel 2017: Alleen maar winnaars

De presentatie Alleen maar Winnaars laat zien dat 2017 in het teken staat van samenwerking waarbij iedereen een graantje meepikt van de volwassen deeleconomie. De zoektocht naar een persoonlijke, duurzame en bijzondere reisbeleving krijgt een nieuwe invulling. De groeiende behoefte aan co-creatie en duurzaamheid herbepaalt rollen van locals, reizigers en reisaanbieders tot een Happy Together waarbij er alleen maar winnaars zijn en iedereen een graantje mee kan pikken.

  • Prijs op aanvraag
  • 30-60 minuten met Q & A

 

Trend presentaties

Hotel Trends

In The Hotel Show nemen we je mee in de wereld van hoteltrends. Laat je inspireren door succesvolle poshtels, floating- en pop-up hotels, de trend feels like home, het hotel als social hub, cool green, bleisure, personalisation, hide in nature en escape the crowd.

  • Prijs op aanvraag
  • 30-60 minuten met Q & A